Kamalduli kolostor

Grafikus változat

GESZLER Családi Pincészet - Mór

GESZLER
Családi Pincészet
Mór


Sváb hagyomány, tüzes Ezerjó, családias hangulat
A Móri Borvidéken 38 hektáron gazdálkodunk negyedik generáció óta. Voltunk már az év borászata Fejér megyében, borainkat sváb szorgalommal, nagy gondossággal és szeretettel készítjük a ma borkóstolóinak, móri, megyei, országos, nemzetközi sikerekkel.

Boraink:
Móri Ezerjó, máMÓR Móri Ezerjó (fahordós), Móri Zöld veltelíni, Móri Királyleányka, Móri Chardonnay, máMÓR Móri Chardonnay (fahordós), Vértes kincse, Bakony kincse, Móri Zenit, Geszler Rosé, SZERETŐ Móri Chardonnay, Mustlica 100% szőlőlé

Rólunk:
Nevünkből is kitűnik móri családi borászat vagyunk, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy elérhető áron kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek. Negyedik generáció óta foglalkozunk szőlővel, borral. Lokálpatrióta családunk apraja-nagyja besegít a feladatokba. Szeretjük amit csinálunk: jó érzés megmutatni a borokat, a borkóstolókon beszélni magunkról, a borvidékről olyanoknak, akiket érdekel mindez.

Eredmények:
Helyi elismerések és a 2011-ben kapott ÉV BORÁSZATA cím után a fejér megyei Prima-díjátadón országos borversenyeken elért eredményeink mellett nemzetközi borversenyen is értünk el érmes pozíciókat. A Móri Chardonnay 2013’, valamint a Móri Királyleányka 2014’ borunk a Vinagora borversenyen ezüst érmes lett, a 2015. évi Magyar Bormustrán három aranyérmet kaptunk és Geszler Tamás lett az év ifjú borásza. A Móri Zöld Veltelíni 2015’ borunk pedig a XI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválon a 2014. év legjobb újbora lett. 2016-ban a legeredményesebb pincészet lettünk a Móri Borvidéki Borverseny eredményei alapján immáron negyedik alkalommal az elmúlt 5 év alatt.
Bővebben az eredményekről a honlapunk Hírei között olvashat.

Ezerjó élményeket kínálunk!
Borkóstolás, pincejárás; Csoportok fogadása min. 5 főtől 75 főig; „Ezerjó pincelakomák”: hideg és meleg ételek, borkorcsolyák a borkóstolókhoz; „Minden hónapban Bornap!” nyitott pincés borozgatós szombat estek; Pinceügyelet: „sürgősségi” borellátás; Egyedi címkés borok cégeknek; Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt; „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer; Palackos boreladás kis és nagy tételben pinceáron; Házhozszállítás pinceáron; Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel min. 20 főtől; Programszervezés a Móri Borvidéken


Találkozzunk legközelebb az Ezerjó hazájában, Móron!

Geszler Családi Pincészet Modern látványborászat:
H-8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Borkóstolás, pincejárás „nagypincénk” két helyszínén: az alsó szinten akadálymentesített 200 éves pince modern technológiával, itt megismerhetik a borkészítés útját; az emeleten tágas 75 fős hangulatos borkóstolóteremben pedig igazán elmélyülhetnek a móri borok és gasztronómia világában... és még ott van a gyönyörű kerthelyiség is bakonyi panorámával. Ki kell próbálni!

Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel (érkezés előtt minimum 1 nappal korábban).
Geszler Kft.
H-8060 Mór, Pince u. 39.

Borászok:
Geszler József üv. +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427
Geszler Tamás +36 (70) 944-6014

Borkóstolóra bejelentkezés, érdeklődés, foglalás:
Geszler Anikó +36 (20) 552-7030
Geszler Csilla +36 (30) 471-0387
E-mail: info@geszlerpince.hu,
Web: www.geszlerpince.hu,
FB: www.facebook.com/geszlerpince
Bakonyi Helyi Márka védjegyesek vagyunk.
 
További információkért látogassanak el a honlapukra: www.geszlerpince.hu valamint kattintsanak a fenti képre a továbbiak megtekintéséhez!

Látogatói információk

A remeteség nyitva tartása:
Hétfő kivételével naponta 10–18 óráig.
TÁRLATVEZETÉSSEL látogatható minden egész órában!
Pénztárzárás és utolsó tárlatvezetés: 17 órakor. 
Nemzeti ünnepeken nyitva tartunk.
Elérhetőség: 34/ 560 - 690 (nyitva tartási időben)

A jegyárak a "LÁTOGATÓKNAK" menüpont alatt található!
 

Kérjük vegyék figyelembe az "AKTUÁLIS" menüpontunkat is!